Tábor 2022 Janská Bouda

 

Jsou tu prázdniny, je tu náš tábor!! Ahoj!!!

Hned první týden prázdnin, od 2. do 9. července 22, se uskutečnil náš (již tradiční) týdenní pobyt. Tentokrát jsme byli v Janský Lázních na Janské boudě, v krásném prostředí nedaleko Zlaté vyhlídky. Z louky k nám každý večer a noc znělo „krex, krex“ vzácného chráněného chřástala polního.

Počasí nám přálo, bylo příjemně a tak jsme mohli uskutečnit různé výlety. Navštívili jsme Stezku korunami stromů, kde jsme se dozvěděli plno zajímavostí o přírodě, byli jsme v Horním Maršově ve středisku Dotek, kde jsme si sami vyráběli máslo, svíčky či slaměné panenky.. Také jsme si užili trochu adrenalinu v Mladých Bukách, kde jsme jezdili na bobové dráze a skákali na gumě. Ti nejodvážnější se vydali na průzkum bývalé štoly, kde se těžilo zlato.. Kromě toho jsme měli svoji olympiádu s veselými disciplínami, vyráběli jsme hmyzí domeček – takže si každý vyzkoušel zatloukání, řezání a natírání. Nechybělo ani poslouchání, čtení, večerní ochutnávky čaje, kávy a kakaa, ranní „špeky“ a hlavně plno legrace…

V Janských Lázních jsme ochutnali zmrzlinu a také absolvovali tzv. „ptačku“. Bylo nám všem spolu dobře a myslím, že se těšíme zase na nějaké další setkání.

Na fotografie se můžete podívat v naší fotogalerii.

Tak ahoj – doufám, že ne až za rok!!!! 

 


 

 

Populární příspěvky z tohoto blogu

Náš letní tábor 2023

KTN + České muzeum hudby Praha 4.11. 2022

Braillský klíč 2022