Hry ze ZNOVOZU

Hry ze ZNOVOZU

Sociální družstvo ZNOVOZ, Kotkova 667/14, 669 02 Znojmo - se zaměřuje mimo jiné i na vyplnění volného času lidí, pro které zdraví není samozřejmostí.
Ve své nabídce zboží vyrobeného lidmi se zdravotním znevýhodněním má sociální družstvo ZNOVOZ zařazeno domino, piškvorky nebo Člověče, nezlob se. Tyto hry zhotovené pro nevidomé i pro osoby se špatnou jemnou motorikou mají přizpůsobené tvary, aby bylo možno se hmatem dobře orientovat.
Krásná ručně opracovaná společenská hra Člověče, nezlob se, kde rozdíly mezi figurkami znázorňují počty dolíčků, je velmi vkusně řešená. Obalová krabice může sloužit i jako hrací plocha. Piškvorky bez problému zvládnou díky zářezům a barvám nejen nevidomí, ale i motoricky znevýhodnění lidé. Přírodní materiály jako třeba dřevo jsou ekologické a přitažlivé na pohled a na to sází toto znojemské družstvo. Snad nejoblíbenější ze všech her je již zmíněné Domino. Dárkové balení v dřevěné kazetě vypadá úhledně i v době, kdy hrací kameny odpočívají poskládané uvnitř. Praktické balení domina je realizováno i v plátěném obalu.
Podrobnější informace můžete získat také na adrese: http://www.znovoz.eu/

Populární příspěvky z tohoto blogu

Náš letní tábor 2023

KTN + České muzeum hudby Praha 4.11. 2022

Braillský klíč 2022